over tipica reizen Zuid-Amerika specialist sinds 2006

Informatie over Tipica Reizen

Lees ook zeker de ervaringen van eerdere klanten!

Meer over Tipica Reizen

Típica Reizen is een kleine, gespecialiseerde reisorganisatie die in 2006 is begonnen met het aanbieden van reizen naar Argentinië. Inmiddels bieden we ook Chili en Peru aan als bestemming. We focussen ons op slechts enkele landen omdat we ons willen profileren als echte specialist.

De persoonlijke aanpak van Típica Reizen, het enthousiasme waarmee we met onze klanten communiceren en onze professionele service hebben tot vele leuke en blijvende contacten en terugkerende klanten geleid.

Waarom kiezen voor Típica Reizen?

Allereerst boekt u bij een organisatie als de onze omdat u weet dat u bij een specialist boekt. We kennen de landen van noord tot zuid, van west naar oost en tot in de kleinste gehuchtjes. Daarnaast kunnen we, omdat we vanuit Zuid-Amerika zelf werken, alles goed in de gaten houden en direct actie ondernemen indien dat nodig mocht zijn. Het is voor veel van onze klanten een prettig idee dat ze 24/7 kunnen terugvallen op een Nederlands sprekend contactpersoon in Zuid-Amerika zelf.

Maar het grootste pluspunt van Típica Reizen is en blijft het persoonlijke contact met onze klanten en ons enthousiasme over het continent. Vindt u dit belangrijk, zoek dan niet verder en boek bij ons. Waar mogelijk proberen we zelfs met onze klanten een avondje te gaan eten of een show te bezoeken! Er zijn weinig reisorganisaties die "persoonlijk contact" zó letterlijk nemen.

Beste prijs-/kwaliteitverhouding

De onderkomens die we aanbieden worden met zorg door ons geselecteerd voor onze klanten, waarbij we ons niet laten leiden door hoge commissies of lage prijzen, we zoeken áltijd de beste prijs-/ kwaliteitverhouding uitgaande van eigen ervaring, reacties van onze klanten en ervaringen op websites als TripAdvisor.com. Ook zijn onze offertes bijzonder compleet, met (dure!) excursies al in de prijs opgenomen, net als autohuur en transfers. Staar u dus niet blind op de lage prijzen waar andere organisaties mee schermen, maar kijk vooral naar de details en verborgen extra kosten.

Reisorakel Jaarprijzen
Beste reisorganisatie Beste reisorganisatie Beste reisorganisatie Beste reisorganisatie

 

Wereldwijzer Awards
Favoriete reisorganisatie Wereldwijzer Favoriete reisorganisatie Wereldwijzer

 

Reisgraag Awards
Beste reisorganisatie

 

Tipica Reizen ervaringen
Lianne en Olin

"Wát een heerlijk ontspannen en goed georganiseerde reis! Je hebt al onze wensen omgezet naar een concrete reis bomvol onvergetelijke ervaringen. Bedankt Jack!

Combinatie reis Argentinië en Chili
Tipica Reizen ervaringen
Familie Los

"Enorm dank voor de goede service en meedenken. Locaties waren bijzonder en meedenken met oplossingen mbt bus en kliniek werden en worden bijzonder gewaardeerd!!!"

Rondreis Noord Argentinië en Rio de Janeiro
Tipica Reizen ervaringen
Rob en Conny

"We willen je graag bedanken voor de fantastische reis en je goede bereikbaarheid tijdens onze trip."

Fly-drive Puur Patagonië "verkenning"
Tipica Reizen ervaringen
Annemie en Werner

"Járen heb ik ervan gedroomd, máánden heb ik er naar uit gekeken en van de dagen in Patagonië heb ik zó genoten! Mijn verwachtingen werden meer dan eens overtroffen."

Patagonië en cruise met Crucero Australis
3 Op Reis
Chris Zegers en 3 Op Reis team

"Bedankt nogmaals voor al je hulp, zonder jou hadden we niet kunnen maken wat het nu is geworden! "

Organisatie, begeleiding en tolk bij interviews
Tipica Reizen ervaringen
Privégroep Grommen

"Nu wij de filmbeelden terugzien en de facebook-foto’s beseffen wij maar al te goed dat zo’n reis niet meer te evenaren zal zijn. Wij zijn u eeuwige dankbaarheid verschuldigd."

Rondreis Peru
3 Op Reis
Henny en André

"De hotels waren geweldig, prima kamers, vriendelijk personeel, goed gelegen dus niet te ver van de centra van de verschillende plaatsen. De prijs/kwaliteit was uitstekend."

Rondreis Chili
3 Op Reis
Ruud en Henriëtte

"Beste Jack, dank je wel voor je tips, persoonlijke aandacht, diner, organisatie van excursies en voortreffelijke accommodaties. Wij hebben mede dankzij jou een fantastische ervaring gehad en zullen jou zeker aanbevelen."

Combinatie Argentinië en Chili
Tipica Reizen ervaringen
Marleen en Jos

"Jawel, sprookjes bestaan. Onze reis aan boord van het expeditieschip de Akademik Ioffe was een sprookje in alle opzichten: een prachtige ongerepte natuur, een paradijs voor dierenliefhebbers, een fantastische begeleiding en ga zo maar door... Vele beelden staan voor altijd op ons netvlies gebrand. Bedankt dat je dit sprookje voor ons georganiseerd hebt."

Argentinië, Chili en cruise Antarctica
Tipica Reizen ervaringen
An en Luc

"Wat een prima georganiseerde reis door Jack doorheen Argentinië. Zo’n divers land hebben we nog nooit gezien. Hoogtepunten waren het drukke Buenos Aires met zijn tango verleden, 3 soorten pinguïns, zeeleeuwen en walvissen in Ushuaia, prachtige wandelingen rond de Fitz Roy in El Chaltén, de ongelofelijke gletsjer Perito Moreno in El Calafate, het unieke zoutmeer Salinas Grandes en het absoluut hoogtepunt (4350m) Hornocal in Tilcara. Een echte aanrader voor wie dit ongelofelijk boeiend land wil ontdekken, waar we zeer veel mooie herinneringen aan overhouden."

Maatwerk rondreis Argentinië
Tipica Reizen ervaringen
Trees en Marjo

"Beste Jack, ik wil je via deze weg nogmaals heel hartelijk bedanken voor de organisatie van deze geweldige reis die mede dankzij jou een geweldige ervaring en verrijking is waar ik nog heel lang met heel veel plezier op terug zal kijken. Wie weet…. nog eens tot ziens."

Maatwerk rondreis Argentinië
Tipica Reizen ervaringen
Pauline en Ron

"Wij hebben ontzettend genoten. Het was mooier en beter dan gedacht. Het was erg fijn dat de mensen van de transfers er altijd op tijd waren. En dat jij heel snel reageerde op een app."

Rondreis Patagonië en bouwsteen Iguazú
Tipica Reizen ervaringen
Claire, Luc, Miriam en Karl

"Ik wil je heel oprecht bedanken voor deze prachtige vakantie. Zowel de uitgezochte locaties, de gekozen hotels, de stiptheid van de transfers, jouw bereikbaarheid tijdens de reis, en de voor dit alles betaalde prijs waren dik in orde."

Rondreis Chili
Tipica Reizen ervaringen
Elly en Bert

"Hierbij willen wij je bedanken voor de fantastisch goed georganiseerde reis naar Argentinië. De organisatie van de transport middelen (bus, trein, vluchten, transfers en autohuur) was perfect. De aangeboden excursies als Tango show, gids in BA en naar Puerto Valdez waren allen super!"

Maatwerk reis Argentinië