Cruise tussen Patagonië en Vuurland Samenwerking met Cruceros Australis

Cruisen in Patagonië met Cruceros Australis

Als je op zoek bent naar een unieke reiservaring naar Patagonië, dan is een cruise met Australis een geweldige optie. En het goede nieuws is dat je deze cruise nu kunt boeken via Tipica Reizen met een extra korting, in de vorm van gratis overnachting(en) in Punta Arenas en/of Ushuaia, vraag naar de voorwaarden!


Kaap Hoorn

Australis Cruises biedt verschillende routes aan om de adembenemende fjorden, gletsjers en bergen van Patagonië te verkennen. Je kunt kiezen voor een vijfdaagse cruise van Punta Arenas naar Ushuaia, waarbij je onderweg de prachtige kusten van Chili en Argentinië kunt bewonderen. Of je kunt kiezen voor een cruise in omgekeerde volgorde, van Ushuaia naar Punta Arenas.

Comfortabel cruisen in Patagonië

De cruises van Australis zijn ontworpen om je een comfortabele en luxe reiservaring te bieden. Aan boord vind je diverse faciliteiten en voorzieningen, waaronder restaurants, lounges, een fitnessruimte en een spa. Je verblijft in comfortabele hutten met grote ramen, zodat je altijd kunt genieten van het prachtige uitzicht.


Korting bij Tipica Reizen

Bekijk de PDF´s met alle informatie over Australis Cruises en ook de prijzen van Australis in 2023-2024. Boek de cruise bij Tipica Reizen met een extra korting! Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of een combinatie van beide, deze cruise biedt het! Stuur ons een email of bel op 020-8943765.

Bekijk/download PDF met Prijsinformatie Australis cruise 2023-2024
Bekijk/download de vaarroute van Australis, Punta Arenas naar Ushuaia, 4 nachten
Bekijk/download de vaarroute van Australis, Ushuaia naar Punta Arenas, 4 nachten