Groepsreizen

foto groep Peru

Machu Picchu

foto Machu Picchu

Vuurland

foto Vuurtoren Vuurland

Puerto Madryn

foto walvis

Colcavallei

foto Condor

El Calafate

foto ijsbergen

Buenos Aires

foto Caminito

Atacama

foto lagune in Atacama woestijn

Bouwstenen

foto Inca muren

Wat bieden we aan?

Típica Reizen is sinds 2006 gespecialiseerd in het aanbieden van reizen naar Argentinië. Later hebben we onze specialisatie uitgebreid met buurland Chili en sinds kort bieden we ook reizen naar Peru aan.

Op onze website vindt u individuele reizen, al dan niet op maat gemaakt. Daarnaast bieden we ook onze jaarlijkse luxe groepsreis Patagonië en Vuurland aan en een luxe groepsreis Peru, dat zoveel méér biedt dan alleen Machu Picchu. Onze reizen zijn ook zonder problemen aan uw wensen aan te passen, bijvoorbeeld door het toevoegen van één of meerdere bouwstenen. Zo kunt u er lustig op los combineren.

Groepsreizen

Naast onze jaarlijkse exclusieve Patagonië en Vuurland groepsreis hebben we sinds 2016 ook een luxe groepsrondreis naar Peru in ons aanbod. Net als voor de rondreis door Argentinië geldt voor Peru hetzelfde: een exclusieve reis met uitstekende hotels en excursies inclusief. Bij al onze groepsreizen gaat er uiteraard een ervaren Nederlandssprekende reisleider mee.

Individuele reizen volgens een vast programma

Gaat u liever niet met een groep op reis, maar wilt u wel alles voor u geregeld hebben, dan kunnen we onze individuele reizen volgens een vast programma van harte aanbevelen. We bieden u de volgende individuele mogelijkheden aan:

  • Patagonië en Vuurland, 19 dagen vanaf € 3095 per persoon

    Hoogtepunten van deze prachtige reis naar Patagonië zijn een stadstour met Nederlandse gids door Buenos Aires, een bezoek aan een estancia in El Calafate en een bezoek aan de beroemde Perito Moreno gletsjer, een kanotocht in Vuurland en varen over het Beaglekanaal, een boottocht bij de walvissen en tussen honderdduizenden pinguïns lopen, een tweepersoons camarote aan boord van de Tren Patagonico op weg naar het Merengebied bij Bariloche en daar voor enkele dagen een huurauto. U overnacht in uitstekende en met zorg uitgekozen toeristen- en middenklasse onderkomens en transfers en excursies zijn al bij de prijs inbegrepen.

  • Noord Argentinië, 17 dagen vanaf € 1895 per persoon

    Hoogtepunten van de individuele reis door het noorden van Argentinië zijn een stadstour met Nederlandse gids door Buenos Aires, van stadje naar stadje rijden in de prachtige omgeving van Salta en natuurlijk de imposante watervallen van Iguazú. Alle onderkomens tijdens deze reis bieden iets unieks of speciaals en zijn met zorg door ons geselecteerd. Door veel gebruik te maken van een huurauto heeft u ook veel meer vrijheid om van de overweldigende natuur te genieten.

  • Chili Totaal, 20 dagen € 3495 per persoon

    Hoogtepunten van deze individuele rondreis door Chili zijn een stadstour door Santiago, een bezoek aan Valparaiso en Viña del Mar, verblijf in het luxe Hotel Torres midden in Torres del Paine, met uw huurauto het Chileense merengebied verkennen en de Tatiogeisers, de Valle de la Luna en Atacamawoestijn bewonderen in het uiterste noorden van Chili. De overnachtingen tijdens deze Chili rondreis zijn in de luxere 3*** en 4**** hotels.

Met deze individuele reizen naar Argentinië en Chili bepaalt u zelf wanneer u vertrekt en bent u niet afhankelijk van andere groepsleden. Een reisleider gaat niet mee, maar wij zorgen voor alle reserveringen: vluchten, hotels, transfers en excursies worden allemaal voor u geregeld. Ons 24-uurs noodnummer in Argentinië, waar u in het Nederlands wordt geholpen, biedt u de zekerheid dat eventuele problemen snel en vakkundig worden opgelost. De onderkomens waar u tijdens onze rondreizen overnacht hebben we met zorg voor u geselecteerd. Excursies en autohuur zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen.

Bouwstenen

Naast de individuele reizen met een vaste route, kunt u ook eenvoudig uw reis aan de hand van onze bouwstenen zelf samenstellen. U kiest de bouwstenen, wij smeden het geheel samen tot een mooi reisschema waarbij gebruik gemaakt wordt van binnenlandse vluchten en soms super-de-luxe nachtbussen of slaapcoupés in de Tren Patagonico. De bouwstenen zijn erg compleet, inclusief transfers, overnachtingen en excursies. U kunt de bouwstenen Argentinië, Chili en Peru zonder problemen combineren om tot een prachtige reis te komen.

Studiereis

Ook hebben wij studiereizen naar Argentinië verzorgd, onder andere voor de TU Delft en de TU Eindhoven. Ook voor werk of onderzoek reizen naar Argentinië, Chili of Peru kunt u bij ons terecht.

Beleef Zuid-Amerika