El Calafate

foto ijsbergen

Vuurland

foto Vuurtoren Vuurland

Puente Inca

foto Puente del Inca

Valparaiso

foto ascensor Valparaiso

Mirador Torres del Paine

foto Torres del Paine

Iguazú

foto waterval

Inca vakwerk

foto bouwstenen

Individuele reizen volgens een vast programma

Gaat u liever niet met een groep op reis, maar wilt u wel alles voor u geregeld hebben, dan kunnen we onze individuele reizen volgens een vast programma van harte aanbevelen. We bieden u de volgende individuele mogelijkheden aan:

  • Patagonië en Vuurland, 19 dagen vanaf € 3095 per persoon

    Tijdens deze prachtige individuele reis Argeninië maakt u een stadstour met een Nederlandse gids door Buenos Aires, bezoekt u een estancia in El Calafate en natuurlijk de beroemde Perito Moreno gletsjer. U maakt een kanotocht in Vuurland en vaart over het Beaglekanaal. Aan de kust kunt u walvissen bijna aanraken en loopt u tussen honderdduizenden pinguins. In een tweepersoons camarote reist u aan boord van de Tren Patagonico op weg naar het Merengebied bij Bariloche en daar heeft u voor enkele dagen een huurauto. U overnacht in prima toeristenklasse onderkomens (of beter) en binnenlandse vluchten, de transfers en natuurlijk de excursies zijn zoals gebruikelijk bij de prijs inbegrepen.

  • Noord Argentinië, 17 dagen vanaf € 1895 per persoon

    Hoogtepunten van de individuele reis door het noorden van Argentinië zijn een stadstour met Nederlandse gids door Buenos Aires, van stadje naar stadje rijden in de prachtige omgeving van Salta en natuurlijk de imposante watervallen van Iguazú. Alle onderkomens tijdens deze reis bieden iets unieks of speciaals en zijn met zorg door ons geselecteerd. Door veel gebruik te maken van een huurauto heeft u ook veel meer vrijheid om van de overweldigende natuur te genieten.

  • Chili Totaal, 20 dagen € 3495 per persoon

    Hoogtepunten van deze individuele rondreis door Chili zijn een stadstour door Santiago, een bezoek aan Valparaiso en Viña del Mar, verblijf in het luxe Hotel Torres midden in Torres del Paine, met uw huurauto het Chileense merengebied verkennen en de Tatiogeisers, de Valle de la Luna en Atacamawoestijn bewonderen in het uiterste noorden van Chili. De reis kan worden uitgebreid met een bouwsteen Paaseiland. De onderkomens tijdens deze reis zijn de luxere 3*** en 4**** hotels.

Kiest u voor een individuele reis naar Argentinië of Chili (binnenkort zijn ook individuele reizen naar Peru bij ons te boeken!), dan bepaalt u zelf wanneer u vertrekt en bent tijdens uw reis niet afhankelijk van andere groepsleden. U zult het zonder reisleider moeten doen, maar wij verzorgen alles tot in de puntjes voor u: vluchten, transfers, autohuur, trein- en busreizen, hotels én excursies. En mocht er onverhoopt ergens iets mis dreigen te gaan, dan kunt u 24/7 terugvallen op een noodnummer in Argentinië, waar u gewoon in het Nederlands terecht kan.

De onderkomens waar u tijdens onze rondreizen overnacht hebben we met zorg voor u geselecteerd en scoren zonder uitzondering hoog op onafhankelijke websites als TripAdvisor en Zoover. We hebben in 2014 niet voor niets een Award in de categorie "Beste prijs/kwaliteit" gewonnen op de website van Reisorakel.

Bouwstenen

Naast de individuele reizen met een vaste route, kunt u ook eenvoudig uw reis aan de hand van onze bouwstenen zelf samenstellen. U kiest de bouwstenen, wij smeden het geheel samen tot een mooi reisschema waarbij gebruik gemaakt wordt van binnenlandse vluchten en soms super-de-luxe nachtbussen of slaapcoupés in de Tren Patagonico. De bouwstenen zijn erg compleet, inclusief transfers, overnachtingen, eventuele autohuur en excursies. U kunt de bouwstenen van Argentinië, Chili en Peru (worden later toegevoegd) zonder problemen combineren om tot een prachtige reis te komen. Onze groepsreizen of individuele reizen kunnen ook worden aangevuld met bouwstenen.

Beleef Zuid-Amerika