Groepsreizen

foto groep Peru

Buenos Aires

foto Caminito

Vuurland

foto Vuurtoren Vuurland

Machu Picchu

foto Machu Picchu

Colcavallei

foto Condor

Onze groepsreizen van 2017 naar Argentinië en Peru

Houdt u van de gezelligheid van een groep en vindt u het belangrijk dat een ervaren en enthousiaste reisleider u vergezelt tijdens de rondreis, kies dan voor één van onze luxe groepsreizen:

 • Exclusieve groepsreis Patagonië en Vuurland
  Vertrek 22 oktober, 17 dagen, € 5295 per persoon

  U vliegt met KLM naar het bruisende Buenos Aires, verkent de stad met een lokale Nederlandse gids en leert de basispassen van de tango, waarna u de professionals aan het werk kan zien tijdens een diner met show. Vervolgens bezoekt u de Península Valdes met zijn rijke flora en fauna, maakt uiteraard een boottocht bij de walvissen en gaat op bezoek bij de pinguins van Punta Tombo. U doorkruist vervolgens Patagonië in een tweepersoons slaapcoupé in de Tren Patagonico, op weg naar Bariloche in het merengebied. Dan vliegt u naar El Calafate om de Perito Moreno en andere gletsjers van dichtbij te zien en u bezoekt een estancia. Vervolgens vliegt u naar "het eind van de wereld", Vuurland. Hier maakt u uiteraard een boottocht over het Beaglekanaal, onder andere langs de bekende roodwitte vuurtoren en gaat zelfs kanovaren in het Nationale Park Tierra del Fuego. Na Vuurland vliegt u terug naar Buenos Aires.

  U verblijft in uitstekende 3*** en 4**** hotels, excursies zijn inclusief en over het algemeen met een privégids voor onze groep. Deze reis is eventueel uit te breiden met bouwstenen, zoals een vierdaags verblijf bij de imposante watervallen van Iguazú.

 • Exclusieve groepsreis Peru
  Vertrek 18 september, 18 dagen voor € 4495 per persoon

  U bezoekt de hoofdstad Lima, de indrukwekkende Ballestas eilanden en het Paracas reservaat. Dan vliegt u naar Juanita in Arequipa, ziet condors in de Colcavallei en komt tot boven de 4.900m hoogte op weg naar Puno, waar U over het Titicacameer vaart. Vervolgens reist met de luxe Andean Explorer trein naar Cusco, bezoekt daar de Heilige Vallei en uiteraard ziet u Machu Picchu.

  Alle hotels zijn in de betere 3*** en 4**** klasse, excursies zijn inclusief en over het algemeen met een privégids voor onze groep. U vliegt uiteraard comfortabel met KLM van Amsterdam (of Brussel) naar Lima en v.v. Deze reis is eventueel uit te breiden met bouwstenen, bijvoorbeeld een vierdaags verblijf in de prachtige lodge, midden in het regenwoud bij Puerto Maldonado.

Beleef Zuid-Amerika