Buenos Aires

foto Caminito

Machu Picchu

foto Machu Picchu

Vuurland

foto Vuurtoren Vuurland

Paaseiland

foto Paaseiland

Atacama

foto Atacamawoestijn

Met de Tren Patagonico

foto Tren Patagonico

Meer over Tipica Reizen

Típica Reizen is een gespecialiseerde reisorganisatie die in 2006 is begonnen met het aanbieden van reizen naar Argentinië. Inmiddels bieden we ook Chili en Peru aan als bestemming. We focussen ons op slechts enkele landen omdat we ons willen profileren als echte specialist.

De persoonlijke aanpak van Típica Reizen, het enthousiasme waarmee we met onze klanten communiceren en onze professionele service heeft tot vele leuke en blijvende contacten en terugkerende klanten geleid.

Waarom Típica Reizen?

Allereerst boekt u bij een organisatie als de onze omdat u weet dat u bij een specialist boekt. We kennen de landen van noord tot zuid, van west naar oost en tot in de kleinste gehuchtjes. Daarnaast kunnen we, omdat we vanuit Zuid-Amerika zelf werken, alles goed in de gaten houden en direct actie ondernemen indien dat nodig mocht zijn.

Maar het grootste pluspunt van Típica Reizen is en blijft het persoonlijke contact met onze klanten en ons enthousiasme over het continent. Vindt u dit belangrijk, zoek dan niet verder en boek bij ons! Als u Bariloche aandoet tijdens uw rondreis nodigen we u ook graag uit voor een gezellig diner in het meest sfeervolle restaurant van Bariloche. Er zijn weinig reisorganisaties die "persoonlijk contact" zó letterlijk nemen! Op zoek naar referenties? Kijk dan eens bij ervaringen met Tipica Reizen op de onafhankelijke website Reisgraag.nl.

De beste prijs/kwaliteitverhouding

De onderkomens die we aanbieden worden met zorg door ons geselecteerd voor onze klanten, waarbij we ons niet laten leiden door hoge commissies of lage prijzen, we zoeken áltijd de beste prijs-/ kwaliteitverhouding uitgaande van eigen ervaring, reacties van onze klanten en ervaringen op websites als TripAdvisor.com. Ook zijn onze offertes erg compleet, met (dure!) excursies al in de prijs opgenomen, net als autohuur en transfers. Staar u dus niet blind op de lage prijzen waar andere organisaties mee schermen, maar kijk vooral naar de details en verborgen extra kosten.

Even voorstellen: ons petekind Mochita

Ons adoptiekind Veel van onze klanten bezoeken de Península Valdéz in Argentijns Patagonië, om daar de walvissen van heel dichtbij te kunnen zien. En omdat de walvissen onze klanten en onszelf zo veel plezier schenken, hebben we een manier gevonden om iets terug te doen: we hebben een walvis geadopteerd! Door de opbrengsten van dit adoptie-programma kan verder onderzoek naar deze reuzen van de zee worden gedaan, iets waar we natuurlijk graag ons steentje aan bijdragen. "Onze" walvis is overigens eenvoudig te herkennen, ze mist een deel van haar staartvin. Dus als u haar ziet, laat het ons weten!

 

Beleef Zuid-Amerika