Buenos Aires

foto Club de Pescadores

Cachi

foto Cachi

Iguazú

foto Iguazu

Dagomschrijving reis Argentinie Prijsinformatie individuele reis naar Argentinie

Individuele rondreis Noord Argentinië

Het noorden van Argentinië is erg geschikt om zelf te verkennen, zonder groep en met een huurauto. Wij verzorgen alle onderdelen van uw reis. Mocht er ergens iets mis dreigen te gaan, dan kunt u 24/7 terecht op het telefonische noodnummer in Argentinië, gewoon in het Nederlands.

De reis begint natuurlijk in Buenos Aires, de geboortestad van onze Koningin, waar u een privé stadstour maakt onder leiding van een Nederlandse gids die er al jaren woont. Zo ziet u alle bekende maar ook onbekende hotspots van deze immense stad. Natuurlijk ontbreekt de professionele tangoshow niet.

Na Buenos Aires vliegt u naar Salta in het noordwesten. Hie rontvangt u een huurauto en bezoekt u de gebieden rond Cafayate, de route Valles de Calchaquiés via Cachi, het gebied ten noorden van Salta met Tilcara en Purmamarca en uiteraard de omgeving van Salta zelf.

De reis sluit u af met één van de wonderen der natuur, de watervallen bij Iguazú. De enorme hoeveelheid water die hier via ontelbare watervallen naar beneden valt is onvoorstelbaar. U bezoekt zowel de Argentijnse als de Braziliaanse kant van het park, alvorens u terugvliegt naar Nederland of België.

Tijdens deze prachtige rondreis door het nog niet zo toeristische noorden van Argentinië zorgen we voor geweldige onderkomens, met zorg door ons geselecteerd voor onze klanten. Houd er rekening mee dat de maanden januari en februari rondom Salta als regentijd gelden.

Dagomschrijving reis Argentinie Prijsinformatie individuele reis naar Argentinie

Beleef Zuid-Amerika