U vliegt met

foto KLM

Buenos Aires

foto Caminito

El Calafate

foto Perito Moreno

Ushuaia

foto Vuurtoren Beaglekanaal

Walvissen

foto walvis

Met de Tren Patagonico

foto Tren Patagonico

Dagomschrijving groepsreis Argentinie Prijsinformatie groepsreis Argentinie

Exclusieve groepsreis Patagonië en Vuurland

Tijdens deze 17-daagse exclusieve groepsreis naar Argentinië leert u Patagonië en Vuurland kennen terwijl u overnacht in de luxere 3*** en 4**** hotels. De Nederlandstalige reisleiding zorgt er op de achtergrond voor dat alles vlekkeloos verloopt en geeft leuke en interessante tips over de plaatsen die bezocht worden en de omgeving.

De reis begint natuurlijk in Buenos Aires, de geboortestad van onze Koningin, waar we een stadstour maken onder leiding van een Nederlandse gids die er al jaren woont. Zo zien we alle bekende maar ook onbekende hotspots van deze immense stad. Ook zien we professionals een wervelende tangoshow opvoeren terwijl we genieten van een drie gangendiner inclusief drankjes. Vooraf mogen we zelf proberen de basispassen onder de knie te krijgen tijdens een beginnersles.

Hierna bezoeken we Puerto Madryn en verbazen we ons over het rijke dierenleven op het Schiereiland Valdéz, met onder andere zeeleeuwen, pinguïns, walvissen en misschien zelfs orka’s. Uiteraard maken we een boottocht om de walvissen van dichtbij te zien en lopen we bijna temidden van duizenden pinguins bij Punta Tombo.

Daarna gaan we aan boord van de Tren Patagonico (in tweepersoons slaapcoupes) voor een interessante treinreis dwars door Patagonië naar Bariloche, midden in het Merengebied. We maken de excursie langs het Circuito Chico, krijgen bovenop Cerro Campanario een spectaculair uitzicht (in de Top-10 van mooiste uitzichtpunten ter wereld!), rijden de Zeven Meren route en bezoeken het "Bambi-bos".

Vervolgens vliegen we naar El Calafate, midden in Argentijns Patagonië voor een ‘verplicht’ bezoek aan de Perito Moreno gletsjer. We bezoeken hier ook een estancia, waar demonstraties door gaucho´s worden gegeven en waar we van een flinke "asado" (barbecue) kunnen genieten die uiteraard inclusief is.

Nog zuidelijker ligt het mythische Vuurland, met Ushuaia als meest zuidelijke stad ter wereld. We maken een prachtige trekking door de natuur, lunchen in de open lucht en gaan vervolgens kanovaren in het Nationale Park! De volgende ochtend maken we nog een boottocht over het Beaglekanaal voordat we terugvliegen naar Buenos Aires voor nog een laatste overnachting.

De zeer complete rondreis wordt aangeboden inclusief rechtstreekse KLM-vlucht vanaf Amsterdam, alle binnenlandse vluchten, overnachtingen in de luxere 3*** en 4**** hotels, excursies (behalve wanneer uitdrukkelijk aangegeven dat deze optioneel is) en uiteraard de transfers en de Nederlandstalige reisbegeleiding.

Foto groep 2014 Foto groep 2015

 

Dagomschrijving groepsreis Argentinie Prijsinformatie groepsreis Argentinie

Beleef Zuid-Amerika