ArgentiniŽ

foto Argentinie bouwstenen

 

Chili

foto Chili bouwstenen

 

Peru

foto Peru bouwstenen

Bouwsteen Iguazú

Verblijf 3 nachten, prijs € 275 per persoon (obv 2 personen).

Dagprogramma:

  1. Een privétransfer brengt u vanaf het vliegveld of busstation naar het fantastische kleinschalige onderkomen, waar u zich midden in de jungle waant. De rest van de dag heeft u vrij te besteden, bijvoorbeeld om het drielandenpunt (Argentinië, Brazilië en Paraguay) midden in de rivier te bekijken.
  2. U wordt opgehaald voor de transfer naar de Braziliaanse kant van de watervallen, waar u een wijds overzicht heeft over het gehele gebied. De privéchauffeur blijft op u wachten voor de transfer terug.

     

  3. Na het ontbijt wordt u weer opgehaald door de privéchauffeur voor de transfer naar de Argentijnse kant van de watervallen, waar u veel dichter bij het water kunt komen. Het enorme park is overzichtelijk en u krijgt een kaart bij de ingang van het park. Daarom raden we onze klanten aan om het park op eigen houtje te verkennen en zelf een taxi of de reguliere bus terug te nemen. Boek ter plekke vooral ook het boottochtje dat tot onder de watervallen gaat!
  4. Tegen het middaguur wordt u opgehaald door de privéchauffeur voor de transfer naar het vliegveld of busstation.

Prijs voor deze bouwsteen Iguazú: € 275 per persoon.

Inclusief: 3 hotelovernachtingen (incl. ontbijt) en alle genoemde privétransfers.

Exclusief: Vervoer tussen verschillende bouwstenen, optionele excursies, eventuele toegangsprijzen, fooien, overige maaltijden.

 

Beleef Zuid-Amerika